Inbraakbeveiliging

i-Lektrix zorgt voor de beveiliging van uw woning of bedrijfspand. Dit doen wij door toepassen van alarmsystemen en gekoppelde diensten voor het slimme huis. Bij ons vindt u een duurzaam systeem met multifunctionele producten wat u bovendien nog kunt uitbreiden. Verbinding via breedband internet en mobiele telefoon, door middel van gecodeerde communicatie of traditioneel via telefonie netwerken. Bij ons vindt u het allemaal terug. Doormelding naar een meldkamer of middels berichten naar uw telefoon of smartphone? Het kan allemaal. Bij het ontwerp gaan wij uit van de VRKI, zo bent u verzekerd van een deugdelijk ontworpen en aangelegde installatie. Maak kennis met onze geavanceerde producten!

Toegangscontrole

Toegangscontrole is een algemene term voor het efficiënt beveiligen en controleren van de toegangen tot bedrijfsterreinen, parkings, gebouwen, kantoren, “gevoelige” ruimtes.
Het samenstellen van een effectief toegangscontrole systeem is afhankelijk van de gewenste toepassing en de graad van beveiligen.
Wij kunnen u helpen in de keuze naar een doeltreffende oplossing, aangepast aan uw behoefte. Wij kunnen u diverse systemen aanbieden van “standalone” tot een volwaardig netwerksysteem, lokaal of bereikbaar in de “Cloud” er is tegenwoordig veel mogelijk. Neem contact met ons op, en wij leggen u dit haarfijn uit.

Veel gestelde vragen

Wij krijgen veel vragen over de veiligheid en het gebruik van onze systemen. Klik  hieronder en kijk of uw vraag hier reeds bij staat. Uiteraard kunt u ons ook persoonlijk uw vragen stellen.

Is een alarmsysteem bedienen vanaf een smartphone wel veilig?

Het in en-uitschakelen van onze beveiligingssystemen via het internet of telefoon is veilig. Dit uiteraard als u de regels volgt zoals een goede huismeester betaamt. Maak gebruik van een beveiligingscode en draag zorg voor uw smartphone, zoals u ook zorg draagt voor uw huissleutels.

Camerabeelden op mijn smartphone of tablet?

U wilt de camera’s van uw woning of bedrijfslocatie vanop afstand kunnen bekijken? Dit is een veelgebruikte optie, en wordt door het gros van de huidige CCTV leveranciers standaard aangeboden. Er zijn vele mogelijkheden met onze recorders en digitale video-servers. Contacteer ons en wij laten u de mogelijkheden zien.

Toegangscontrole, heb ik dit wel nodig?

Toegangscontrole heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen. Dit heeft vaak verschillende redenen. In veel gevallen wordt hier werk van gemaakt bij een grote verbouwing of wordt het geïmplementeerd bij een nieuwbouw. Het is niet alleen een middel om medewerkers en/of bezoekers wel of geen toegang te verlenen tot een ruimte. Meer en meer wordt het toegepast voor registratie van aanwezigheid bij een BHV incident. Registratie van werktijden of bezoekersaantallen zijn nog maar enkele voorbeelden. Wij werken met diverse systemen met elk zijn eigen specificaties. Contacteer ons voor meer info.

CCTV

Doe even de test. Wandel naar buiten en zoek de dichtstbijzijnde bewakingscamera. Tenzij je ergens diep in de bossen woont, is de kans groot dat je er binnen enkele minuten al één spot. Bewakingscamera’s zijn werkelijk overal. (Full) HD en megapixel netwerkcamera’s spelen een belangrijke rol in moderne video surveillance. Ze laten beelden zien die vooral nuttiger zijn, met meer details en met een bredere dekking dan de standaard resolutie camera’s. Afhankelijk van uw wensen, kunnen wij u met onze netwerkcamera’s een voorstel doen, aangepast aan de omgeving. Of u nu 1 camera wenst, of u wilt een volledige dekking van uw bedrijfsterrein? Met onze camera’s en opname apparatuur kunnen wij u altijd een voorstel op maat aanbieden

Onderhoud Brandmeldsystemen

Tekst voor de brandmeldsystemen en onderhoud.