Algemene elektriciteit

U kunt bij i-Lektrix niet alleen terecht voor een traditionele installatie in elektriciteit maar ook voor een domotica systeem kunt u bij ons terecht. Voor domotica variëren onze mogelijkheden van eerder eenvoudige basistoepassingen tot echte high-end systemen. Wij lichten graag persoonlijk de verschillende mogelijkheden en opties toe. Flexibiliteit, een heldere planning en een snelle service vormen onze belangrijkste troeven.

Wat doen we nog?

Niet alleen voor de algemene elektriciteitswerken kunt u bij ons terecht. Ook voor andere disciplines van gebouwgebonden installaties kunt u beroep doen op onze expertise. Gestructureerde data -netwerkbekabeling zowel in koper alsook in glasvezel, intercomsystemen, geluidsinstallaties, audiovisuele en multimedia toepassingen, digital-signage,…. u ziet, wij kunnen u op vele vlakken adviseren, vertel ons uw wens en wij gaan er mee aan de slag.

Domotica

Voor domotica klikt u hier.

Certificeringen en kostenbesparend

Tijdens de ontwerpfase wordt er reeds rekening gehouden met de geldende certificeringen en normen. Ook uit het oogpunt van kostenbesparing worden reeds, tijdens het ontwerp, keuzes gemaakt die een positief effect hebben op het kostenaspect. Wij werken volledig volgens de geldende normen NEN1010, NEN3140, NEN-EN-IEC 61439,…..

Verlichting

Op het gebied van verlichting is er veel beweging in de markt. LED verlichting gaat in de komende jaren een steeds grotere rol spelen.

Het verbruik van verlichtingsinstallaties vertegenwoordigt bijna 35 % van het primaire energieverbruik in een utiliteit.

Dit belangrijk energieverbruik is te wijten aan installaties van mindere kwaliteit, maar ook door een gebrek aan aandacht van de gebruiker voor efficiënte regelsystemen. Door te kiezen voor een kwalitatieve verlichtingsinstallatie en een aangepast geautomatiseerd regelsysteem kan het energieverbruik sterk teruggedrongen worden. Wij adviseren, engineeren en installeren algemene lichtinstallaties, buitenverlichting of LED verlichting. Ook regelingen bijvoorbeeld met DALI zijn voor ons geen onbekende