i-Lektrix installateurs-adviseurs

 

i-Lektrix een opvallende naam? Wellicht wel, toch is deze naam niet zo maar willekeurig gekozen om op te kunnen vallen. Wij zijn altijd op zoek naar systemen en producten waarin een zekere Intelligentie is opgenomen, dit zet zich door in al onze disciplines wat ons de mogelijkheid biedt al deze producten weer te Integreren en met elkaar te laten communiceren.  i-Lektrix v.o.f biedt gespecialiseerde diensten m.b.t. algemene elektriciteit, domotica, beveiliging en industriële automatisering.
Wij zijn gevestigd in Bergen op Zoom, en ons werkgebied ligt voor het grootste gedeelte in Zuid-West Nederland.

i-Lektrix is meer dan alleen maar een aannemersbedrijf voor algemene elektriciteitswerken. Wij gaan net dat stapje verder dan alleen maar aannemen en uitvoeren. Wij adviseren graag onze klanten in al onze disciplines. Door in overleg te gaan met onze klanten komen ook zij weer tot andere ideeën en inzichten, zo komen wij vaak samen tot mooie creaties. Via deze manier van werken creëren wij oplossingen waar u als klant vaak nog niet eens aan had gedacht.

Ton Jeremiasse

Mijn naam is Ton Jeremiasse en ben samen met Maikel Havermans de bezieler en oprichter van i-Lektrix. Ik ben al vele jaren actief in diverse disciplines van de techniek.. Ik ben in het bezit van diverse certificaten in elektronica, Technicus Industriële automatisering en Technicus beveiligingsinstallaties. Ik ben dan ook voor het overgrote deel verantwoordelijk voor de samenstelling en aanleg van de beveiligingssystemen (inbraak, toegangscontrole, CCTV….) daarnaast ook voor alles wat met intercom, gebouwgebonden bekabeling, telefonie en geluidsinstallaties te maken heeft.

Foto_Ton

Maikel Havermans

Mijn naam is Maikel Havermans. Ik ben al 17 jaar actief in installaties welke industrie gerelateerd zijn. Sinds de laatste 7 jaar ben ik ook in aanraking gekomen met utiliteit, waarbij mij opviel dat industrie en utiliteit steeds dichter naar elkaar groeien.

Binnen i-Lektrix ben ik dan ook verantwoordelijk voor de utiliteit en industrie.

 foto1

Bij ons werken?

Op dit moment zijn wij op zoek naar een monteur elektrotechniek. Wil je hier meer over weten druk op de knop solliciteer.

Solliciteer