Over ons

De Turnkey installateur.
i-lektrix een opvallende naam ?

Wellicht wel, toch is deze naam niet zo maar willekeurig gekozen om op te kunnen vallen. 

I-Lektrix is in 2015 opgericht door T.Jeremiasse en M. Havermans. Beide Techneuten met jaren lange ervaring in het vak.  

In 2015 is i-Lektrix gestart als V.O.F.  zonder personeel in Bergen op zoom. Al snel groeide het bedrijf uit en werden de eerste personeelsleden aangenomen. Het gevolg was dat ook het pand waar i-Lektrix gevestigd was te klein werd.

In 2018 was de verhuizing naar een eigen pand te Heerle (NB) een feit. Hier beschikken over een ruime werkplaats en diverse kantoren.

Maar al die tijd is de filosofie achter het bedrijf hetzelfde gebleven. Wij zijn altijd op zoek naar systemen en producten waarin een zekere Intelligentie is op genomen, dit zet zich door in al onze disciplines wat ons de mogelijkheid biedt al deze producten weer te Integreren en met elkaar te laten communiceren.

I-Lektrix B.V. biedt gespecialiseerde diensten m.b.t. : 

  • Algemene elektriciteit,
  • Domotica,
  • Beveiliging,
  • Verduurzaming en
  • Industriële automatisering.

Ons werkgebied ligt voor het grootste gedeelte in Zuid-West Nederland.

i-Lektrix is meer dan alleen maar een aannemersbedrijf voor algemene elektriciteitswerken. Wij gaan net dat stapje verder dan alleen maar aannemen en uitvoeren. 

Wij adviseren graag onze klanten in al onze disciplines. Door in overleg te gaan met onze klanten komen ook zij weer tot andere ideeën en inzichten, zo komen wij vaak samen tot mooie creaties.

Via deze manier van werken creëren wij oplossingen waar u als klant vaak nog niet eens aan had gedacht.

Scroll to top